Mille og hendes føl Bellis

Mille er haflinger og fik i marts 2020 hoppeføllet Bellis. 

Trunte

Trunte er en sød pony på ca 135. Hun er en lille kompakt dame, der gerne vil være med til at bestemme. Hun er ikke en der bliver bange for noget og er glad for at komme på tur.  

Bastian

Bastian er efter Bailey og han er 9 år gammel, Jeg blev færdig med tilridning for 4 år siden. Han er blevet meget dygtig og jeg rider oftest på ham selv, men han har også været på mange ture i skoven med nogle søde ryttere, der ville se Nationalparken fra hesteryg. Han er en meget rolig og tillidsfuld hest. Han elsker at blive nusset og er meget nysgerrig. Han kommer altid og vil nusses, hvis jeg går på marken.

Hannibal

Hannibal er Majas lille hest og familiens kæledægge. Han kan rides af de små og er også god til at gå for vogn.

Bella

Bella er en nordbakke blanding. Hun er ca. 148 og vil rigtig gerne i skoven. 

Hun er en super til dem der ikke er helt vant til at ride, da hun altid følger med de andre heste. 

Waseef

Waseef er ox araber og  er utrolig dejlig at ride, han er nem og lytter til sin rytter. Han har den skønneste gang og svæver hen over jorden. Det er ham jeg foretrækker at ride, hvis jeg skal alene afsted. Han er så cool og elsker en god lang tur.

Al Waseef er Ox araber og super skøn at ride. Han er let og meget styrbar. Han elsker at komme med på ture.

Buller

I sensommeren 2016 købte jeg en ny sød pony. Han hedder Buller og er et rigtig nussehoved. Han er super dejlig at ride og eeeelsker at komme på tur. Han er ca 140 robust og med en dejlig stor gang.

Buller

Barolo

Barolo er efter Vekenja og en af Katrinelunds forhenværende Hingste Bambolero. Han er det sødeste nussehoved og elsker selskab. Han er en DV og en skøn hest at ride. 

Bailey

Bailey var en meget sød pony på ca. 138 cm. Hun var en blanding af nordbakke og islænder.

Hun blev desværre blevet for gammel til ture og har de sidste år gået og hygget. Men 15/8-19 kunne hun desværre ikke mere og går nu på de evige græsmarker sammen med hendes gamle makker Cepernod. Bailey og jeg fik 15 skønne år sammen❤

Brunella

Brunella er Majas hest, da Hannibal jo er blevet for lille. Hun er traver, men har aldrig gået løb. Hun er en sød og rar hest, der gerne giver en tur i skoven, men skal hun galopere skal der presses lidt på. 

Brunella fik desværre et meget dårligt ben og rejste til de evige græsmarker i september 2018. Hun havde nogle rigtig gode år hos os, og nød meget at bo hos mig og Maja. 

 

Maja og Brunella

Cepernod

Cepernod var min gamle hest på 21år efter Chris som jeg ejede i 21 år. Så jeg har selv avlet hende. Hun var sin helt egen og ikke en hest der gad nusse ret meget. Hun var den der bestemte i flokken.   

Ceppe er desværre rejst til de evige græsmarker torsdag den 10/4 2014. Hun havde fået Cushings syndromhvilket gjorde at hun ikke havde det godt mere. Ceppe og jeg fik 21 fantastiske år sammen. Et hav af minder og skønne rideture. Jeg håber hun nyder det sammen med hendes gamle veninde Miel.

Miel

Miel er desværre død nu. Men hun var min smukke DV hoppe efter Midt West Ibi-light. Hun var 169 cm. og en smuk hest med udstråling. Jeg købte hende i Maj 2011 med helblik på, at hun skulle bruges til dressur og overtage nogle af de lange ture for Cepernod. Hun var meget dygtig til dressuren, men temmelig vågen i skoven. 

 Miel har jeg desværre ikke mere, da hun måtte aflives p.g.a. kolik den 30/9-12. 😥 R.i.p Skønne Miel.

Kommentarer

08.10.2021 13:38

Charlotte Refn

Hej
Er der mulighed for at ride flere sammenhængende dage i uge 42? Jeg er oprindeligt en rutineret rytter og har haft egen hest. Det er mange dage siden, og nu er jeg rusten og mere forsigtig.

25.12.2020 17:29

Karin Christensen

Spørgsmål.
Hej. Vi er to erfarne ryttere, der leder efter en mulighed for at få en god oplevelse på hesteryg. Vi har begge selv været hesteejere. Vi øsnker at ride på stranden. Vh.

08.10.2021 18:51

Mette

Jeg er selv på ferie i uge 42

25.12.2020 21:55

Mette

Ring til mig, så kan vi finde en løsning 40923090

04.04.2017 08:04

Mette

Ja det har jeg. I er velkommen